Goede voornemens 2016, wat ga jij leren in het nieuwe jaar?

Er staat weer een nieuw jaar voor de deur, alles wat we niet bereikt hebben in 2015 snel vergeten en nadenken over wat we in 2016 allemaal willen bereiken! Wij helpen je graag opweg om de doelstellingen voor 2016 vorm te geven en te realiseren want online onderwijs en thuisstudies zijn perfecte manieren op doelstellingen te realiseren.

Korte cursussen:

Een goed te realiseren doelstelling voor 2016 zijn korte curussen of de kleinere cursussen waarmee je snel resultaat zult halen, denk hierbij aan: taalcursussen, thuisstudies / hobby cursussen.

Graag delen we de voorbeelden van veelgekozen cursussen, deze vind je hieronder:

  • Spaanse lessen: Spaans is de tweede wereldtaal en een veel gekozen taal voor de fanatiekeling die graag naast Nederlands en Engels een 3de taal wil leren spreken. Spaans is dan niet alleen handig voor tijdens de vakanties maar kan ook binnen het werkveld goed van pas komen!
  • Franse leren: Naast Spaans is Frans een populaire taal om te leren, de taal is vaak bekend bij ons doordat we het bijna allemaal op de middelbare school krijgen, maar ook allemaal weer veel te snel vergeten. Door deze cursus ben je snel weer op de hoogte van de Franse taal en kun je vol enthousiasme en vertrouwen weer afreizen naar het zuiden om daar de taal verder te oefenen en te spreken!
  • Fotografie & Film: Iedereen kan goed fotograferen, maar met een cursus voor film of fotografie leer je snel en gericht meer resultaat te halen uit jouw camera en zul je familie en vrienden snel verstelt doen staan met mooie beelden. Dit zijn cursussen waar je echt je levenlang plezier van zult hebben!

Naar een hoger niveau:

Wil je serieus investeren in jezelf in het nieuwe jaar, dan kun je denken aan een online HBO opleiding of wellicht een online Master programma zoals een echte MBA (Master of Business Administration)? Bekijk op onze pagina’s de beste aanbieders en mogelijkheden en zoek vandaag alvast jouw studieprogramma uit voor het nieuwe jaar. Je kunt ook gratis brochures aanvragen die je zullen helpen bij het maken van je keuze!