Russisch leren

Wil jij graag Russisch leren? Wij hebben alle opties voor je op een rijtje gezet!russisch leren
Je kunt op een aantal verschillende manieren Russisch leren, op school en bij een cursus etc . Russisch wordt door veel mensen gesproken, dit omdat er nou eenmaal veel Russische mensen zijn op de wereld, daarom zijn er veel mensen die deze taal willen kunnen spreken. Er zijn dus ook genoeg bedrijven die mensen nodig hebben die Russisch spreken. Daarom zijn er ontzettend veel mogelijkheden om deze taal te leren, denk hierbij aan thuisstudies, een cursus Russisch bij een school of een uitdagende buitenlandse cursus! Er zijn dus genoeg mogelijkheden om Russisch te leren, de vraag is alleen welke bij jou past!

Thuisstudie Russisch leren

Deze vorm van Russisch leren is de makkelijkste en wanneer je motivatie hoog is waarschijnlijk ook de snelste! Thuis studeren is voor veel mensen de ideale oplossing, bepaal zelf je tempo en hoeveel je wekelijks met je studie bezig bent. Je hoeft hierbij geen rekening te houden met roosters en tijden waarop je zaken moet aanleveren (behalve de eind toets). Dit klinkt natuurlijk heel aantrekkelijk maar als je weinig motivatie en zelf discipline hebt dan kun je waarschijnlijk even verder kijken naar de andere opties!
Hieronder vind je een lijst met aanbieders van Russisch thuisstudie:

  1. NTI: Russisch voor beginners & gevorderden
  2. LOI: Russisch
  3. Laudius: Russisch voor beginners

Cursus Russisch leren klassikaal

Het is uiteraard ook mogelijk om Russisch klassikaal te leren, deze vorm past het best bij je als je over wat minder motivatie of zelf discipline beschikt. Klassikaal studeren is uiteraard ontzettend populair bij opleidingen, iedereen heeft er dan ook wel eens mee te maken gehad. Bij deze vorm is dan ook het beste te bepalen of deze bij je past of niet, je hebt er al ervaring mee!

Buitenlandse cursus Russisch leren

Naast de klassikale cursus en de thuisstudie kun je ook kiezen voor een uitdagende buitenlandse cursus! Je gaat dan naar het buitenland om daar een aantal weken Russisch te leren, je spreekt dan ook de hele tijd Russisch! Deze vorm is waarschijnlijk kwalitatief gezien het beste, dit komt omdat je constant met de taal bezig bent. Veruit de beste mogelijkheden vind je in Moskou & St. Petersburg, daarnaast is het verstandig jezelf goed te laten informeren over de mogelijkheden en visum vereiste voor een taalcursus in Rusland!

Hieronder vind je een lijst met aanbieders van Russische buitenlandse cursussen:

Study-globe

Interesse in een andere taal?

Meer informatie over andere talen:

 

Arabisch leren
Arabisch leren
Chinees leren
chinees leren
 Duits lerenduits leren
 Engels lerenengels leren  Spaans lerenspaans leren  Frans lerenfrans leren
 Italiaans lerenitaliaans leren  Portugees lerenportugees leren Russisch lerenrussisch leren