Online master

Online masterEen master volgen na je HBO of WO studie is helemaal hot! Het volgen van een online master is dan ook helemaal van deze tijd en er zijn genoeg keuzes en mogelijkheden voor iedere richting en iedere student. Voor het volgen van een online master gelden dezelfde toelatings criteria als het volgen van een gewone master aan een universiteit. Je moet dan dus ook al een bachelor opleiding hebben afgerond voordat je word toegelaten. Verder zal de universiteit die de online master aanbied verdere toelatings eisen kenbaar maken op hun website. Mocht je niet voldoen aan de eisen van een Master opleiding die je heel graag wilt gaan volgen, kijk dan eerst eens bij de online Bachelor mogelijkheden hier vind je dan vast een vooropleiding die aansluit bij jouw wensen waarna je na het succesvol afronden van deze opleiding altijd kunt doorstuderen in de master naar jouw keuze!

 Online masters

Steeds meer en meer opleiders bieden online masters aan in verschillende vormen en variaties. De verwachting is ook dat veel universiteiten in de toekomst deze programma’s verder zullen doorontwikkelen en aanbieden. Dus het aanbod in online masters zal als maar groter worden. Hieronder vind je een aantal aanbieders in Nederland die jou al de mogelijkheid bieden om online een master degree te behalen. Je kunt ook meer informatie vinden over de opleiders op onze opleiders pagina.

1. NTI – opleidingen

2. Avans+ – opleidingen

Opleidingen

3. LOI – opleidingen

Online master & buitenland?

Een online master, thuis studeren en het buitenland? Dat klinkt wellicht als een wat vreemde combinatie. Toch zijn er hierin ruim voldoende mogelijkheden, want er zijn ontzettend veel universiteiten in het buitenland die hun studies ook digitaal en online aanbieden. Het behalen van de competenties en/of het maken van de examens gebeurt op verschillende manieren; hiervoor dien je nog wel eens af te reizen naar een van de locaties van de universiteit. Maar op deze manier kun je wel genieten van internationale hoog aangeschreven opleidingen met het gemak van een online studie.

Ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor een online master aan een buitenlandse universiteit? Dan raden wij je aan contact op te nemen met de buitenlandse studie-experts van Study-globe.

Je kunt voor een online studie, ook terecht bij Information Planet.