Backpacken in Nieuw-Zeeland

Backpacken in Nieuw-Zeeland - BackPackMe

Heb je nog geen plannen na je cursus/studie op het prachtige eiland? Ga dan backpacken in Nieuw-Zeeland! Het is het mooiste land om te backpacken. Wij delen graag alle hoogte punten in Nieuw-Zeeland met jou en wij weten zeker dat je gelijk een backpack gaat kopen om na je cursus of studie te gaan backpacken!

De drie grootste steden: Wellington, Auckland en Christchurch

Als je van cultuur en mensen houdt en je een kijkje wilt nemen in het alledaagse leven van een kiwi (Nieuw-Zeelander) dan is het slim om naar deze drie steden te gaan. De kans is heel groot dat je landt in Auckland waardoor je makkelijk deze stad mee kan pakken. Ga in de stad naar de Viaduct Harbour of de buitenwijken en je wordt gelijk verliefd op Auckland. Ook is de stad Wellington de moeite waard als je gaat backpacken in Nieuw-Zeeland. De stad heeft als bijnaam Windy Welly, dit merk je gelijk als je aankomt per vliegtuig. Loop langs Oriental Bay en je wilt nooit meer weg uit Wellington. Natuurlijk mag Christchurch ook niet overgeslagen worden. Deze stad is de meest Engelse stad buiten Engeland. Verken de stad ter voet en ontdek de mooiste plekjes.

 

De overweldigende natuur

Nieuw-Zeeland staat bekent om zijn prachtige natuur. Sla daarom deze hoogtepunten zeker niet over. De stad Rotorua staat bekend om de spectaculaire natuur rondom de stad. Je kan er de bekende geisers en waterbronnen verkennen maar je kan er ook heel erg goed mountainbiken. Rotorua behoort tot een van de beste spots ter wereld om te mountainbiken. Van de stad Rotorua gaan we naar een van de mooiste regio’s van het land: Milford Sounds. Dit stukje natuur moet je absoluut op je lijstje zetten. Je kijkt er je ogen uit en je weet niet wat je ziet! Nou denk je natuurlijk dat dit het wel is qua natuur in Nieuw-Zeeland. Nee, dat is het niet. Er is nog veel meer zoals Lake Wanaka. Het prachtige blauwe meer is omringd door bergen met besneeuwde bergtoppen. Rond en op het meer is genoeg te doen. Loop trekkings, doe een vlucht boven het meer, ga waterskiën, kajakken, jet-boaten en nog veel meer! Als laatste van onze must-sees tijdens het backpacken in Nieuw-Zeeland benoemen we het Abel Tasman National Park. Dit kan je toch wel het paradijs op aarde noemen, wat een geweldige natuur is dat! Slaap hier onder de sterrenhemel en snuif de natuur op!

Natuurlijk is dit niet het enige wat je gezien moet hebben tijdens het backpacken in Nieuw-Zeeland. Er zijn namelijk nog honderden andere dingen die je gezien moet hebben, maar dit is een klein overzichtje. Een ding moet je natuurlijk zeker doen tijdens het backpacken in Nieuw-Zeeland: GENIETEN! . Boek vandaag nog je ticket bij BackPackMe en wie weet zit jij binnenkort in het vliegtuig richting Down Under. Ook kan je geweldige startpakketten boeken bij BackPackMe zo is het begin van je backpack avontuur makkelijker en sta je er niet alleen voor!