Avansplus

Avans+ bied praktische post-HBO opleidingen en master opleidingen. Dit zijn perfecte opleidingen voor als je echt in jezelf wilt investeren! Het zijn niet direct online opleidingen, dus wil je echt een volledige online opleiding dan kun je beter kijken bij een van de andere online opleiders.

Waarom Avans+?

Als je jezelf wilt ontwikkelen moet je hierin investeren, Avans+ bied unieke ontwikkeltrajecten voor uw persoonlijk en voor bedrijven. Deze ontwikkeltrajecten bestaan onder meer uit opleidingen en talentontwikkeling. Ze worden verzorgd door ervaren docenten en professionals uit de praktijk en de opleidingen worden afgesloten doormiddel van erkende diploma’s in samenwerkingen met nationale en internationale unversiteiten.
Opleidingen

Locaties Avansplus

Door opleidingen en talentontwikkelings mogelijkheden worden aangeboden op 5 verschillende locaties. Dit zijn Eindhoven, Breda, Apeldoorn, Houten & Amsterdam. Afhankelijk van de locatie worden er lessen gegeven in de ochtend & middag, in de middag & avond of in de ochtend & middag op zaterdag. Zo zijn er voor iedereen wel mogelijkheden die aansluiten binnen het persoonlijke schema.

Opleidingen

Avansplus, bied opleidingen verschillende opleidings types en niveau’s namelijk: post-bachelors, bachelors, masters, MBO+, Masterclasses, Thuisstudie & associate degrees. Deze mogelijkheden worden aangeboden in diverse richten welke onderverdeeld worden in:

Meer informatie

Nieuwschierig naar de mogelijkheden die Avans+ allemaal te bieden heeft, dan kun je een informatiedag bezoeken voor een gratis brochure aanvragen via de website van Avans+.