Arabisch leren

Wil jij graag Arabisch leren? Wij hebben alle opties voor je op een rijtje gezet!arrabisch leren
Je kunt op een aantal verschillende manieren Arabisch leren: op school of bij een cursus etc. Omdat Arabisch door veel mensen gesproken wordt, ook in Nederland vanwege de vele mensen van Marokaanse afkomst, zijn er ontzettend veel mogelijkheden om deze taal te leren, denk hierbij aan thuisstudies en cursus Arabisch bij een school. Er zijn dus voldoende mogelijkheden om Arabisch te leren, de vraag is alleen welke bij jou past!

Thuisstudie Arabisch leren

Deze vorm van Arabisch leren is de makkelijkste en wanneer je motivatie hoog is waarschijnlijk ook de snelste! Thuis studeren is voor veel mensen de ideale oplossing, bepaal zelf je tempo en hoeveel je wekelijks met je studie bezig bent. Je hoeft hierbij geen rekening te houden met roosters en tijden waarop je zaken moet aanleveren (behalve de eind toets). Dit klinkt natuurlijk heel aantrekkelijk maar als je weinig motivatie en zelf discipline hebt dan kun je waarschijnlijk even verder kijken naar de andere opties!

Hieronder vind je een lijst met aanbieders van Arabisch thuisstudie:

  1. NTI: Arabisch voor beginners en Marrokaans voor beginners (Gratis proefles mogelijk!)
  2. LOI: Modern standaard Arabisch
  3. Laudius: Arabisch voor beginners

Cursus Arabisch leren klassikaal

Het is uiteraard ook mogelijk om Arabisch klassikaal te leren, deze vorm past het best bij je als je over wat minder motivatie of zelf discipline beschikt. Klassikaal studeren is uiteraard ontzettend populair bij opleidingen, iedereen heeft er dan ook wel eens mee te maken gehad. Bij deze vorm is dan ook het beste te bepalen of deze bij je past of niet, je hebt er al ervaring mee! Voor Arabisch zijn de beste klassikale studies te vinden in het buitenland op locatie.

Kijk bijvoorbeeld eens op Study-Globe voor cursussen Arabisch op locatie.

Study-globe

Interesse in een andere taal?

Meer informatie over andere talen:

 

Arabisch leren
Arabisch leren
Chinees leren
chinees leren
 Duits lerenduits leren
 Engels lerenengels leren  Spaans lerenspaans leren  Frans lerenfrans leren
 Italiaans lerenitaliaans leren  Portugees lerenportugees leren  Russisch lerenrussisch leren