Thompson Rivers

ThompsonLogo

Thompson Rivers University ligt in Kamloops in Canada en is begonnen in 2005. Thompson Rivers is een internationale school, ze geven elk semester studenten uit meer dan 85 verschillende landen colleges. De kracht van deze universiteit is de benadering van de studenten als individu, ze focussen zich op persoonlijke aandacht en maken gebruik van kleinere klassen. Thompson Rivers University heeft een breed aanbod aan opleidingen op alle niveaus, van MBO tot master. Het grote voordeel van een studie bij Thompson Rivers is de internationale studie-ervaring, je krijgt les op een prachtige locatie in Noord-Amerika. Kamploos ligt tussen Vancouver en Calgary in.

Online onderwijs

Online onderwijs is voor veel mensen de ideale oplossing, heb je een baan of studeer je aan een andere opleiding? Dan kun je er voor kiezen om een Online onderwijs programma van de Thompson Rivers University ernaast te doen. Deze universiteit heeft een ontzettend breed assortiment aan opleidingen, zo bieden ze maar liefst 550 online cursussen en 55 online opleidingen aan.

Klassikaal onderwijs

Naast de online onderwijs programma’s van de Thompson Rivers University kun je er natuurlijk ook altijd nog voor kiezen om klassikaal te gaan studeren aan één van de campussen van deze universiteit. Je profiteert hier als student van een internationale omgeving waarbij je vooral met veel mensen uit Amerika en Europa in contact staat. Het grote voordeel van een klassikale studie bij de Thompson Rivers University is dat je gebruik kan maken van het zogenaamde “open learning”. Open learning houdt in dat je zelf je rooster kan aanpassen naar hoe jij les wil hebben, wil of kun je bepaalde lessen niet volgen? Dan kun je er voor kiezen om deze lessen online te volgen, waar en wanneer jij dat wil! Ook voor de klassikale opleidingen geldt dat er een breed aanbod aan opleidingen aanwezig is.

Wil je graag wat meer informatie over deze universiteit? Check dan snel deze pagina!