European university

European University is een internationaal geaccrediteerde business school die de in college geleerde theorie vertaalt naar professionele praktische vaardigheden. Het onderwijs van EU is student-georiënteerd, flexibel en persoonlijk. Alle cursussen worden gegeven in het Engels door hooggekwalificeerde docenten met veel ervaring uit hun vakgebied. Deze universiteit biedt verschillende soorten onderwijs aan. Zo kun je bij deze school kiezen voor klassikaal onderwijs maar ook voor online onderwijs, ze bieden zelfs verschillende online masters aan!

Online onderwijs

Online onderwijs is voor veel mensen de ideale oplossing, heb je een baan of studeer je aan een andere opleiding? Dan kun je er voor kiezen om een Online onderwijs programma van de European University ernaast te doen. Zo’n online onderwijs programma is als volgt opgebouwd: elk semester krijg je 9 weken online lesstof aangeboden, de 10e week ga je naar één van de onderwijs locaties en krijg je intensief les. De locaties van de European University zijn niet de minste; München, Barcelona, Genève of Montreux! Door een online onderwijs programma van deze universiteit te volgen behaal je dus niet alleen een internationaal erkend diploma, maar je komt ook op een aantal mooie locaties! De European University biedt verschillende niveau’s aan binnen het online onderwijs; BBA’s, MBA’s en DBA’s.

Klassikaal onderwijs

Naast de online onderwijs programma’s van de European University kun je er natuurlijk ook altijd nog voor kiezen om klassikaal te gaan studeren aan één van de campussen van deze universiteit. Je profiteert hier als student van een internationale omgeving waarbij je vooral met veel mensen uit Amerika en Europa in contact staat. Ook bij het klassikale onderwijs biedt de European University verschillende niveau’s aan; BBA’s, MBA’s en DBA’s. Je krijgt dus een internationaal erkend diploma bij een goed aangeschreven universiteit.

Wil je graag wat meer informatie over deze universiteit? Check dan snel deze pagina!