High School Amerika

High School Amerika

Als je naar de films kijkt is High School in Amerika een fantastische tijd voor iedere scholier. Wanneer je zelf een jaartje High School in Amerika meemaakt zal je zien dat die fantastische tijd ook waarheid is. De nieuwe scholier is vaak de hoofdrolspeler in de films toch? Het is mogelijk om jouw eigen hoofdrolspeler te worden tijdens een jaar High School Amerika. Je zult zien dat het Amerikaanse High School leven niet zo erg is aangedikt als dat je van Hollywood films gewend bent. Dit leven hoeft namelijk niet leuker gemaakt te worden, aangezien het al geweldig is! Wil je een keer een echte prom meemaken? Kijken bij de American football games en een eigen versierde lokker hebben? Waar wacht je dan op? Een jaar High School Amerika verandert je leven en geeft je een geweldige ervaring die je nooit meer vergeet!

Bekijk ook deze handige Webinar voor High School in Amerika.

Waarom Amerika?

Nou kun je denken: waarom Amerika? In Engeland zijn er ook High School programma’s toch? Het antwoord op die vragen is: ja, dat klopt. In Engeland kun je net zoals in Amerika, Canada, Ierland en nog veel meer landen een High School programma volgen. Wat High School Amerika zo geweldig en onderscheidend maakt is ten eerste: de Amerikanen en ten tweede de Amerikaanse cultuur. De Amerikanen zijn een apart volk in de positieve zin. De verscheidenheid aan Amerikanen is gigantisch wat zorgt voor vele leuke momenten. De Cultuur in Amerika is uitbundig te noemen. Het is een stuk uitbundiger dan in de andere High School landen. In Amerika komen er scholieren met een limousine naar de proms en gaan ze in trouwjurken naar gala’s. In Engeland zul je dit niet zo gauw meemaken. Amerika is dan ook van een heel ander niveau!

Wat is er te doen tijdens High School Amerika?

High School in Amerika is een lifestyle. Een levensperiode vol avontuur, ontdekkingen en nieuwe vrienden. Amerikanen zijn erg trots op ‘’hun’’ school. Bijna alle activiteiten worden dan ook gedaan op de campus van hun school. Je kunt voetballen, rugbyen, zwemmen, cheerleader en nog veel meer. Wat helemaal mooi is: je kunt veel verschillende sporten door het jaar heen doen. Elk seizoen van het jaar geeft kansen om nieuwe sporten en klassen te volgen. Rugby  is bijvoorbeeld een herfstsport. Wanneer je hiermee klaar bent kun je gaan zwemmen in de winter en  dan kun je nog rugbyen in de lente. Verder zijn er nog veel meer leuke dingen te doen. Heel het jaar door kun je meedoen met (of kijken naar) musicals of muziek maken in een bandje. Er is geen tijd om jezelf te vervelen dus!

Wat zijn de High School mogelijkheden?

Ben je er al uit of je High School Amerika ziet zitten? Klinkt goed toch? Nog lang niet alle voordelen zijn in deze blog te vinden. Neem contact op met de experts van bijvoorbeeld YFU Nederland. Zij zijn volledig op de hoogte van de mogelijkheden, dus voor extra informatie moet je bij hen zijn. Populaire High School Programma’s zijn: High School in Amerika, High School in Argentinië, High School in Canada of een High School in Engeland.

Terug naar de blog