Spaans leren

spaans lerenWil jij graag Spaans leren? Wij hebben alle opties voor je op een rijtje gezet!
Je kunt op een aantal verschillende manieren Spaans leren, op school en bij een cursus etc. Omdat Spaans na Engels een wereld taal is, zijn er ontzettend veel mogelijkheden om deze taal te leren, denk hierbij aan thuisstudies, een cursus Spaans bij een school of een uitdagende buitenlandse cursus! Er zijn dus genoeg mogelijkheden om Spaans te leren, de vraag is alleen welke bij jou past!

 Thuisstudie Spaans leren

Deze vorm van Spaans leren is de makkelijkste en wanneer je motivatie hoog is waarschijnlijk ook de snelste! Thuis studeren is voor veel mensen de ideale oplossing, bepaal zelf je tempo en hoeveel je wekelijks met je studie bezig bent. Je hoeft hierbij geen rekening te houden met roosters en tijden waarop je zaken moet aanleveren (behalve de eind toets). Dit klinkt natuurlijk heel aantrekkelijk maar als je weinig motivatie en zelf discipline hebt dan kun je waarschijnlijk even verder kijken naar de andere opties!

Hieronder vind je een lijst met aanbieders van Spaans thuisstudie:

  1. NTI: Spaans voor beginners & gevorderden. Gratis proeflessen mogelijk!
  2. LOI: Voor kinderen, beginners tot gevorderden en zakelijke taalcursussen Spaans.
  3. Laudius: Spaans voor beginners, Spaans voor gevorderden & Spaanse taalcursus (Latijns America)

Cursus Spaans leren klassikaal

Het is uiteraard ook mogelijk om Spaans klassikaal te leren, deze vorm past het best bij je als je over wat minder motivatie of zelf discipline beschikt. Klassikaal studeren is uiteraard ontzettend populair bij opleidingen, iedereen heeft er dan ook wel eens mee te maken gehad. Bij deze vorm is dan ook het beste te bepalen of deze bij je past of niet, je hebt er al ervaring mee!

Hieronder vind je een lijst met aanbieders van een klassikale cursus Spaans:

  1. Scheidegger: Klassikaal Spaans in de praktijk

Buitenlandse cursus Spaans leren

Naast de klassikale cursus en de thuisstudie kun je ook kiezen voor een uitdagende buitenlandse cursus Spaans! Je gaat dan naar het buitenland om daar een aantal weken of zelfs maanden Spaans te leren, je spreekt dan ook de hele tijd Spaans! Deze vorm is waarschijnlijk kwalitatief gezien het beste, dit komt omdat je constant met de taal bezig bent. Wanneer je kiest voor een buitenlandse cursus betekent dit niet direct dat je 5 dagen per week Spaans aan het leren bent en dus niks van het land kan zien, je kan namelijk zelf kiezen hoeveel dagen per week je wil leren en hoeveel dagen per week je vrij wil zijn om het land te bekijken! Het is dus een soort studie vakantie!

Hieronder vind je een lijst met aanbieders van Spaanse buitenlandse cursussen:

Study-globe

Spaans leren in Spanje

Een taalcursus Spaans, gecombineerd met een heerlijk Middellands zeeklimaat. Zeker aan de kuststeden zul je de meest prettige temperaturen ervaren. De meest gekozen bestemmingen zijn Salamanca, Valencia, Málaga en Barcelona. Een Spaanse taalcursus is er voor iedereen – ter behoeve van zakelijke communicatie, als voorbereiding op een Spaanse universiteit of om je algemene Spaans op te krikken. Een overzicht van een aantal (niet alle) steden in Spanje vind je hieronder:

  • Spaans leren in Salamanca: Salamanca’s oude centrum  staat op de Werelderfgoedlijst van UNESCO, wat het een geliefde bestemming maakt.
  • Spaans leren in Málaga: Een echte havenstad met zeer gematigde temperaturen (zelfs in de winter zo’n 20 graden!).
  • Spaans leren in Valencia: Het aan de oostkust liggende Valencia staat bekend om haar gastvrije bevolking.
  • Spaans leren in Barcelona: Van oorsprong een Romeinse stad, waar een zee aan (culturele) activiteiten mogelijk zijn.

Voor een volledig overzicht, verwijzen wij graag naar de hoofdpagina van taalreizen in Spanje.

Interesse in een andere taal?

Meer informatie over andere talen:

 

Arabisch leren
Arabisch leren
Chinees leren
chinees leren
 Duits lerenduits leren
 Engels lerenengels leren Spaans lerenspaans leren  Frans lerenfrans leren
 Italiaans lerenitaliaans leren  Portugees lerenportugees leren  Russisch lerenrussisch leren