Study-globe

Study-GlobeStudy-Globe is niet direct zelf een opleider maar wel het informatie punt voor studenten die iets met het buitenland willen en een opleiding willen volgen danwel online danwel in echt in het buitenland. Met een mooie vestiging in Breda eigen informatie sessies en vele adviseurs voor zowel de individu als voor opleidingen en begeleiders staat zij klaar voor de internationalisering van het onderwijs in Nederland en België.

Study-Globe is dan ook dé specialist in Nederland op het gebied van buitenlandse educatie. Of je nu kiest voor een studie, taalcursus, online studie of vakantiecursus in het buitenland, bij Study-Globe werken vele ervaren studie- en reisspecialisten die jou graag helpen bij het realiseren van de perfecte ervaring en leermogelijkheden die aansluiten bij jouw als individu.

De dienstverlening van Study-Globe wordt gekenmerkt door professionaliteit, kwaliteit, toegankelijk en gericht op de individu. Samen met jou kijken we welke studie of cursus het beste aansluit bij jouw wensen en welke mogelijkheden er allemaal zijn.

Taalreizen naar het buitenland

Study-Globe biedt vele taalcurus mogelijkheden in het buitenland aan in eigenlijk alle werelddelen en alle vooraanstaande talen. Voor jong en oud en ook voor de zakelijke proffesional of leraar zijn er perfect aansluitende mogelijkheden in vrijwel alle talen. Ben je benieuwd naar de directe taalcursus mogelijkheden in het buitenland dan adviseren wij om een kijkje te nemen op de website onder het gedeelte taalreizen. Je kunt voor specifieke vragen altijd contact opnemen met een van de taalreis specialisten van Study-globe.

 Studeren: Online en buitenland

Niet direct een combinatie waar veel mensen aan denken. Toch is het goed mogelijk om een buitenlandse studie te combineren met online elementen of zelfs volledig online te volgen. Ook kun je kiezen voor universiteiten met verschillende campussen in verschillende landen en werelddelen zo kun je dus heel flexibel als wereldreiziger of thuisblijver een internationale studie, master of bachelor behalen.

Dat klinkt toch al snel als muziek in de oren? Voor meer informatie over deze mogelijkheden en meer mogelijkheden met betrekking tot studeren in het buitenland adviseren wij om direct in contact te komen met de studie adviseurs van Study-Globe die samen met jou alle mogelijkheden die passen bij jou keuzes kunnen doornemen!

Deze review is geplaatst op: 02-04-2016