Taal leren

Een tweede taal leren kan heel erg handig zijn, bijvoorbeeld voor je werk of omdat je verhuist naar een land waar er een andere taal gesproken wordt. Er zijn veel verschillende mogelijkheden om een andere taal te leren, bijvoorbeeld op school, een thuisstudie waar je een buitenlandse taal kan leren of een online studie. Op deze site kun je lezen welke mogelijkheden er zijn om een taal te leren, via welke opleiders je een taal kan leren en welke taalcursussen er te volgen zijn.

Veel bedrijven zijn tegenwoordig internationaal, wat betekent dat er naast Nederlands ook in een of meerdere andere talen gecommuniceerd moet worden. Meestal is de hoofd voertaal in een internationaal bedrijf Engels, maar wanneer  je al bij een internationaal bedrijf werkt kan de tweede taal ook bijvoorbeeld Spaans zijn, dit omdat dit in veel landen wordt gesproken en het na Engels de tweede voertaal ter wereld is. Wanneer je al in een dergelijk internationaal bedrijf werkt, kan het fijn zijn om je talenkennis op te frissen. Ook wanneer je bij een internationaal bedrijf wilt solliciteren, is het fijn om een certificaat van een taalcursus te kunnen laten zien.

Ook zijn er soms mensen die gewoon een andere taal willen leren om bezig te zijn en hun vaardigheden te willen verbeteren, of ze hebben buitenlandse familie of een buitenlandse vriend of vriendin, dan kan een taal leren ook erg handig zijn.

Wij hebben de mogelijkheden voor de volgende talen te leren voor uw bekeken en uitgewerkt:

Arabisch leren
Arabisch leren
Chinees leren
chinees leren
 Duits lerenduits leren
 Engels lerenengels leren  Spaans lerenspaans leren  Frans lerenfrans leren
 Italiaans lerenitaliaans leren  Portugees lerenportugees leren  Russisch lerenrussisch leren