Duits leren

Wil jij graag Duits leren? Wij hebben alle opties voor je op een rijtje gezet!duits leren
Je kunt op een aantal verschillende manieren Duits leren: op school en bij een cursus etc. Omdat Duits in het Nederlandse bedrijfsleven veel gebruikt wordt, doordat het een buurland is waar veel mee wordt samengewerkt, zijn er ontzettend veel mogelijkheden om deze taal te leren. Denk hierbij aan thuisstudies, een cursus Duits bij een school of een uitdagende buitenlandse cursus! Er zijn dus genoeg mogelijkheden om Duits te leren, de vraag is alleen welke bij jou past!

Thuisstudie Duits leren

Deze vorm van Duits leren is de makkelijkste en wanneer je motivatie hoog is waarschijnlijk ook de snelste! Thuis studeren is voor veel mensen de ideale oplossing, bepaal zelf je tempo en hoeveel je wekelijks met je studie bezig bent. Je hoeft hierbij geen rekening te houden met roosters en tijden waarop je zaken moet aanleveren (behalve de eind toets). Dit klinkt natuurlijk heel aantrekkelijk maar als je weinig motivatie en zelf discipline hebt dan kun je waarschijnlijk even verder kijken naar de andere opties!

Hieronder vind je een lijst met aanbieders van Duits thuisstudie:

  1. NTI: Duits voor gevorderden & beginners, Spoedcursus Duits & zakelijk Duits
  2. LOI: Duitse leren voor beginners tot ver gevorderde, HBO Duits & zakleijk Duits
  3. Laudius: Duits voor beginners en Duits voor gevorderden

Cursus Duits leren klassikaal

Het is uiteraard ook mogelijk om Duits klassikaal te leren, deze vorm past het best bij je als je over wat minder motivatie of zelf discipline beschikt. Klassikaal studeren is uiteraard ontzettend populair bij opleidingen, iedereen heeft er dan ook wel eens mee te maken gehad. Bij deze vorm is dan ook het beste te bepalen of deze bij je past of niet, je hebt er al ervaring mee!

Buitenlandse cursus Duits leren

Naast de klassikale cursus en de thuisstudie kun je ook kiezen voor een uitdagende buitenlandse cursus! Je gaat dan naar het buitenland om daar een aantal weken Duits te leren, je spreekt dan ook de hele tijd Duits! Deze vorm is waarschijnlijk kwalitatief gezien het beste, dit komt omdat je constant met Duits bezig bent. Wanneer je kiest voor een buitenlandse cursus betekent dit niet direct dat je 5 dagen per week Duits aan het leren bent en dus niks van het land kunt zien! Je kunt je cursus zelf samenstellen en dus zelf bepalen hoe intensief jij je cursus wilt hebben.

Hieronder vind je een lijst met aanbieders van Duitse buitenlandse cursussen:

Study-globe

Interesse in een andere taal?

Meer informatie over andere talen:

 

Arabisch leren
Arabisch leren
Chinees leren
chinees leren
Duits lerenduits leren
 Engels lerenengels leren  Spaans lerenspaans leren  Frans lerenfrans leren
 Italiaans lerenitaliaans leren  Portugees lerenportugees leren  Russisch lerenrussisch leren