Information Planet

Information Planet is specialist op het gebied van studeren, werken en reizen in het buitenland. Met meer dan 50 kantoren wereldwijd stimuleert deze organisatie studenten om de grens over
te gaan. Men streeft naar internationalisering en persoonlijke ontwikkeling voor iedereen.

Information Planet

 

Vanwege de globalisering vragen steeds meer werkgevers om goed opgeleide mensen met internationale studie- of werkervaring. Studenten met internationale ervaring zijn aantrekkelijker voor de arbeidsmarkt en vinden sneller een baan. De overheid en het onderwijs hebben internationalisering hoog op de agenda staan. Information Planet helpt door voor iedere student een educatieve ervaring in het buitenland uit te stippelen.

Kennis over de wereld, voor de wereld

Met ruim 20 jaar ervaring hebben de studie- en reisspecialisten van Information Planet de juiste kennis in huis om studenten te helpen met hun gewenste taalcursus, studie(traject), stage of reis. Met het brede netwerk en meer dan 50 kantoren in 13 landen over de gehele wereld bieden ze een divers aanbod aan talen, universiteiten en bestemmingen. Hierbij bieden zij ook een uitgebreid aanbod voor online studeren, vaak gefaciliteerd door buitelandse universiteiten en minors in het buitenland.

Information Planet deelt kennis over de wereld, voor de wereld. Information Planet staat voor professionaliteit, transparantie en persoonlijke toegankelijke service. Information Planet geeft persoonlijk advies op maat. Zo vindt iedereen de perfecte match om een geweldige buitenlandervaring op te doen!

Deze review is geplaatst op: 11-05-2017