Online Bachelor

Online BachelorOnline bachelor

Natuurlijk kun je voor je hbo opleiding op tientallen scholen en universiteiten in Nederland of België terecht, maar er zijn ook enorm veel mogelijkheden om een online bachelor te volgen. Je hebt immers de keuze uit veel instellingen uit het hele land die online bachelors aanbieden. Het grote voordeel is dat je dan vanuit thuis kunt studeren, en zo gaat studeren vanaf de waddeneilanden, met hetzelfde gemak als vanuit de randstad!

Hieronder vind je de top 3 Nederlandse online opleiders voor jouw Bachelor opleiding:

1.
2.
3.Kies voor een klassikale avondopleiding van NHBO en behaal een erkend diploma!

Online Bachelor & het buitenland?

Je kunt een online studie ook volgen terwijl je in het buitenland woont of werkt, tijdens een lange rondreis of gewoon tijdens je vakantie. De voordelen gaan echter nog veel verder; je kunt namelijk ook een online bachelor volgen aan een universiteit in het buitenland! Honderden universiteiten wereldwijd bieden namelijk bachelors aan die je via het internet kunt volgen. Het kan gebeuren dat je voor het maken van examens of andere tests wel naar de universiteit moet, maar verder kun je van hoge, internationaal erkende onderwijskwaliteit genieten vanuit je eigen huis. En af en toe een extra buitenlands reisje voor een examen is nooit verkeerd, toch?

Toelatingseisen:

De toelatingseisen voor een online bachelor zijn hetzelfde als bij een ‘gewone’ bachelor: je moet je havo, vwo of mbo (kan ook een online MBO opleiding zijn) hebben afgerond voordat je aan je online bachelor kunt beginnen of voldoende ervaring hebben opgedaan binnen een bepaald werkveld. Ook de school of universiteit zelf kan eisen stellen aan de studenten. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van een online bachelor in het buitenland voor jou? Neem dan contact op met Study-Globe of Information Planet; de studieadviseurs van Study-Globe weten alles over buitenlandse studies en universiteiten, en wat er bij een online studie in het buitenland komt kijken.

Doorstuderen:

Na je online Bachelor doorsturen? Dat kan er zijn tal van mogelijkheden om na je Bachelor een vervolg studie te volgen. Zo kun je kiezen voor een online master, post HBO opleiding of een andere cursus of opleiding in een volledig ander werkveld om zo je kennis te verbreden.

Finaciering:

Voor Bachelor opleidingen geld dat je recht hebt op studiefinanciering vanaf de start van je studie. Lees hierover de huidige regels, rechten en plichting op onze financierings informatie pagina’s.