Frans leren

frans lerenWil jij graag Frans leren? Wij hebben alle opties voor je op een rijtje gezet!
Je kunt op een aantal verschillende manieren Frans leren, op school en bij een cursus etc. Omdat veel Nederlanders vaak naar Frankrijk op vakantie gaan, of het bedrijf waar ze werken Franse klanten heeft waardoor er iemand dus Frans moet kunnen spreken, zijn er ontzettend veel mogelijkheden om deze taal te leren, denk hierbij aan thuisstudies, een cursus Frans bij een school of een uitdagende buitenlandse cursus! Er zijn dus genoeg mogelijkheden om Frans te leren, de vraag is alleen welke bij jou past!

Thuisstudie Frans leren

Deze vorm van Frans leren is de makkelijkste en wanneer je motivatie hoog is waarschijnlijk ook de snelste! Thuis studeren is voor veel mensen de ideale oplossing, bepaal zelf je tempo en hoeveel je wekelijks met je studie bezig bent. Je hoeft hierbij geen rekening te houden met roosters en tijden waarop je zaken moet aanleveren (behalve de eind toets). Dit klinkt natuurlijk heel aantrekkelijk maar als je weinig motivatie en zelf discipline hebt dan kun je waarschijnlijk even verder kijken naar de andere opties!

Hieronder vind je een lijst met aanbieders van Frans thuisstudie:

  1. NTI: Frans leren voor beginners / gevorderden, Zakelijke communicatie Frans, Spoedcursus zakelijke communicatie Frans
  2. LOI: Diverse franse taalcursus mogelijkeden van beginner tot vergevorderd
  3. Laudius: Frans voor beginners

Buitenlandse cursus Frans leren

Naast de klassikale cursus en de thuisstudie kun je ook kiezen voor een uitdagende buitenlandse cursus! Je gaat dan naar het buitenland om daar een aantal weken Frans te leren, je spreekt dan ook de hele tijd Frans! Deze vorm is waarschijnlijk kwalitatief gezien het beste, dit komt omdat je constant met Frans bezig bent. Wanneer je kiest voor een buitenlandse cursus betekent dit niet direct dat je 5 dagen per week Frans aan het leren bent en dus niks van het land kan zien, je kan namelijk zelf kiezen hoeveel dagen per week je wil leren en hoeveel dagen per week je vrij wil zijn om het land te bekijken! Het is dus een soort studie vakantie!

Hieronder vind je een lijst met aanbieders van Franse buitenlandse cursussen:

Study-globe

Interesse in een andere taal?

Meer informatie over andere talen:

Arabisch leren
Arabisch leren
Chinees leren
chinees leren
 Duits lerenduits leren
 Engels lerenengels leren  Spaans lerenspaans leren Frans lerenfrans leren
 Italiaans lerenitaliaans leren  Portugees lerenportugees leren  Russisch lerenrussisch leren