Online MBO

Online MBOMBO Online

Het middelbaar beroeps onderwijs kent ontzettend veel verschillende opleidingen. Wist je dat veel van deze MBO opleidingen ook te volgen zijn als een Thuisstudie MBO, met ook gewoon de mogelijkheid om erkende diploma’s te behalen? De MBO thuisstudies zijn perfecte cursussen en opleidingen voor studenten die graag hun kennis in speciale onderwerpen willen verbreden, even niet meer naar school willen, maar toch door willen leren of hun competenties willen uitbreiden terwijl ze werken.

Er zijn honderden verschillende Online MBO opleidingen op uit te kiezen en de richtingen lopen ook uiteen van management, ICT tot Sport en bewegen. Wij hebben de top opleiders van online MBO opleidingen hieronder weergegeven zodat je kunt kiezen wat voor jouw het beste aansluit. Ben je nog niet helemaal zeker van een keuze vraag dan gewoon de gratis studiegidsen aan!

Hieronder vind je de top 4 Nederlandse online opleiders voor jouw Online MBO opleiding:

1. NHA MBO Opleidingen:
Kies voor een klassikale avondopleiding van NHBO en behaal een erkend diploma!
2. NTI MBO Opleidingen:
Denk vooruit. NTI
3.LOI MBO Opleidingen:

4.Laudius Cursussen:

Waarom kiezen voor een thuisstudie MBO?

Tijdens een thuisstudie heb je de vrijheid om te studeren in je eigen tempo, maar ook kun je de studie combineren met andere activiteiten. Daarnaast heb je misschien al ontzettend veel praktijkervaring en pas je niet meer goed tussen de studenten op een voltijd opleiding. De online MBO opleidingen bieden ook perfecte mogelijkheden voor omscholing of het aanleren van nieuwe interessante vakgebieden. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een online cursus boekhouden, administratie of marketing om zo weer sterker op de arbeidsmarkt te komen en jouw positie ten opzichte van andere sollicitanten te versterken. Daarnaast bieden thuisstudies MBO ook een perfecte mogelijkheid om nou juist die interesses die jij altijd al gehad hebt echt onder de knie te krijgen en wie weet lukt het hierdoor wel om van jouw hobby je beroep te maken!

Toelatingseisen:

De toelatingseisen voor een online MBO opleding zijn hetzelfde als reguliere MBO opleidingen. Voldoe je niet volledig aan de vooropleidingseis van de Online opleiding? Geen probleem, er zijn ook MBO basisopleidingen, vakopleidingen of losse MBO modules te volgen die jou voorbereiden op een MBO opleidingen. Zo kun je altijd de opleiding vinden die bij jou past!

Financiering:

Voor erkende MBO opleidingen geld dat je recht hebt op studiefinanciering vanaf je 18 jaar. Lees er alles over op onze financierings informatie pagina’s.