Italiaans leren

Wil jij graag Italiaans leren? Wij hebben alle opties voor je op een rijtje gezet!italiaans leren
Je kunt op een aantal verschillende manieren Italiaans leren, op school en bij een cursus etc . Italiaans is niet bepaald een wereldtaal, maar wel een mooie taal, daarom zijn er veel mensen die deze taal willen kunnen spreken. Er zijn dus ook genoeg bedrijven die mensen nodig hebben die Italiaans spreken. Daarom zijn er ontzettend veel mogelijkheden om deze taal te leren, denk hierbij aan thuisstudies, een cursus Italiaans bij een school of een uitdagende buitenlandse cursus! Er zijn dus genoeg mogelijkheden om Italiaans te leren, de vraag is alleen welke bij jou past!

Thuisstudie Italiaans leren

Deze vorm van Italiaans leren is de makkelijkste en wanneer je motivatie hoog is waarschijnlijk ook de snelste! Thuis studeren is voor veel mensen de ideale oplossing, bepaal zelf je tempo en hoeveel je wekelijks met je studie bezig bent. Je hoeft hierbij geen rekening te houden met roosters en tijden waarop je zaken moet aanleveren (behalve de eind toets). Dit klinkt natuurlijk heel aantrekkelijk maar als je weinig motivatie en zelf discipline hebt dan kun je waarschijnlijk even verder kijken naar de andere opties!
Hieronder vind je een lijst met aanbieders van Italiaans thuisstudie:

  1. NTI: Italiaans leren voor beginners (Gratis proefles mogelijk!)
  2. LOI: Italiaanse leer mogelijkheden
  3. Laudius: Italiaans voor beginners

Cursus Italiaans leren klassikaal

Het is uiteraard ook mogelijk om Italiaans klassikaal te leren, deze vorm past het best bij je als je over wat minder motivatie of zelf discipline beschikt. Klassikaal studeren is uiteraard ontzettend populair bij opleidingen, iedereen heeft er dan ook wel eens mee te maken gehad. Bij deze vorm is dan ook het beste te bepalen of deze bij je past of niet, je hebt er al ervaring mee!

Buitenlandse cursus Italiaans leren

Naast de klassikale cursus en de thuisstudie kun je ook kiezen voor een uitdagende buitenlandse cursus! Je gaat dan naar het buitenland om daar een aantal weken Italiaans te leren, je spreekt dan ook de hele tijd Italiaans! Deze vorm is waarschijnlijk kwalitatief gezien het beste, dit komt omdat je constant met Italiaans bezig bent. Wanneer je kiest voor een buitenlandse cursus betekent dit niet direct dat je 5 dagen per week Italiaans aan het leren bent en dus niks van het land kan zien, je kan namelijk zelf kiezen hoeveel dagen per week je wil leren en hoeveel dagen per week je vrij wil zijn om het land te bekijken! Het is dus een soort studie vakantie!

Hieronder vind je een lijst met aanbieders van Italiaanse buitenlandse cursussen:

Study-globe

Interesse in een andere taal?

Meer informatie over andere talen:

Arabisch leren
Arabisch leren
Chinees leren
chinees leren
 Duits lerenduits leren
 Engels lerenengels leren  Spaans lerenspaans leren  Frans lerenfrans leren
Italiaans lerenitaliaans leren  Portugees lerenportugees leren  Russisch lerenrussisch leren