Vreemde taal leren in het buitenland

Wil je jouw horizon verbreden? En wil je meer talen kunnen spreken? Dat kan! Je kunt talen leren door een cursus te doen bij een avondschool of online oefenen. Maar je leert eigenlijk het beste een nieuwe taal in het land waar het gesproken wordt.

Frans leren in Lille

Frans is een veel gesproken taal. Uiteraard wordt het gesproken in Frankrijk, maar ook in grote delen van Afrika en Canada. Bijvoorbeeld in Ivoorkust: dit komt door de onderdrukking van de fransen op de zuidelijk gelegen delen van Afrika. Ze hadden er veel kolonies en deze zijn toen Frans gaan spreken. Je kunt dus op meerdere bestemmingen Frans leren. Wij raden je aan om Frans te gaan leren in Lille in Frankrijk. Lille ligt in het noorden van Frankrijk en is slechts enkele uren rijden van Nederland.

Lille en parkeren op schiphol

Parkeren op Schiphol

Je kunt ook met het vliegtuig naar Lille, je bent er dan in enkele uren. Je kunt je auto vellig parkeren op Schiphol en dan de auto weer ophalen bij terugkomst. Het kost meestal rond de 5 euro per dag afhankelijk van hoelang je weg gaat. Zeker als je voor een weekje gaat is het de moeite waard om je auto op de beveiligde plek van Schiphol te zetten.

Wil je meer informatie over de Franse taal contact ons dan. Wil je meer informatie over Lille of parkeren op Schiphol kijk dan op www.lillefrankrijk.nl of parkerenschiphol.nl