Ga nu backpacken in Australië!

Backpacken in Australië - BackPackMe

Waarom backpacken in Australië?

Combineer je studie of cursus in Australië met backpacken! Je zult er geen moment spijt van krijgen en het is een geweldige ervaring die je nooit meer gaat vergeten. Backpacken in Australië is de ultieme manier om kennis te maken met de overweldigende natuur. Je vindt er lange kustlijnen en witte stranden met helderblauw water waar je heerlijk kan rusten van je studie of cursus en over de perfecte golven kan surfen. Ook zijn er prachtige bergen waar je goed kan hiken en je ogen uit kan kijken. Geniet van alle dieren en bomen in de eeuwenoude jungles. Snuif de Australische cultuur op in de grote steden, zoals Sydney of Melbourne of kom tot rust in de kleine dorpjes en maak kennis met de locals. Tijdens backpacken in Australië ontmoet je ook dieren die je nergens anders op de wereldbol vindt. Denk aan springende kangoeroes, schattige koala beertjes en de kleine wombats.

 

Backpacken in Australië: de hoogtepunten

Groot Barrièrerif is absoluut de nummer 1 op het lijstje van de dingen die je niet moet overslaan tijdens je backpackreis in Australië. Neem een duik en ga snorkelen om de prachtige onderwaterwereld en de mooie riffen te bewonderen. Ook mag je dé stad waar iedereen gelijk aan denkt als je denkt aan Australië niet vergeten: Sydney. Bekijk de skyline van Sydney op de oever of in een bootje en maak kennis met het Operahouse aan de andere kant van het water! Wat een gebouw is dat, die moet je toch ook gezien hebben als je toch aan het backpacken in Australië bent.

Vergeet ook niet de Whitsundayeilanden. Chill op de uitgerekte witte stranden en bekijk ondertussen hoe schildpadden hun eieren leggen op het strand. Geweldige toch? Naast dat Sydney een geweldige wereldstad is, mag Melbourne ook niet ontbreken op je route tijdens je backpack avontuur in Australië. Melbourne is dé multiculturele hoofdstad van het land. Kijk je ogen uit bij de prachtige architectuur in de stad en rust uit op de heerlijke stranden.

Ben jij een vogelspotter of een strandliefhebber? Dan is Fraser Island een topbestemming voor jou! Waai uit op de duinen en zwem in het heldere blauwe water.

Als dit je nog steeds niet heeft overgehaald om tijdens of na je studie of cursus te gaan backpacken in Australië dan weten wij het ook niet meer. Boek vandaag nog je ticket bij BackPackMe en wie weet zit jij binnenkort in het vliegtuig richting Down Under. Ook kan je geweldige trips en startpakketten boeken bij BackPackMe zo is het begin van je backpack avontuur makkelijker en sta je er niet alleen voor!