Xperience Abroad Fair 8 april

Xperience Abroad Fair

Heb jij altijd al gedroomd om naar het buitenland te gaan? Stage te lopen in Londen? Werken in Australië? Een High School year meemaken in Amerika? Backpacken in Nieuw-Zeeland of gewoon reizen naar Brazilië? Kom dan naar de Xperience Abroad Fair.

Xperience Abroad Fair

Tijdens de Xperience Abroad Fair die 8 april wordt gehouden is het mogelijk om verschillende soorten reizen te ervaren terwijl je nog in Nederland bent. Meer specifiek: Je kunt het buitenland ervaren terwijl je in de Grote Kerk van Breda staat. De XAF is er namelijk om jou een idee te geven over wat het buitenlandgevoel inhoudt. Zo krijg je een beeld van het echte buitenlandgevoel, dat uiteraard nog veel beter is dan bij de beurs.

Natuurlijk gaat de beurs niet alleen om de buitenlandervaringen. Het is ons doel om jouw goed te informeren over je buitenlandse stage, internationale taalcursus of droomreis. Mocht je nog twijfelen om naar het buitenland te gaan, of als je nog tips nodig hebt voor je geplande reis: kom langs! We kunnen je helpen met al je vragen over het buitenland.

De XAF wordt gehouden in de Grote Kerk, gelegen in het centrum van Breda. Zo kun je de beurs makkelijk combineren met een dagje uit. Terwijl je aan het shoppen bent of wat lekkers gaat eten in het centrum van Breda kun je even langs komen voor informatie en antwoorden.

Exposanten

Op de XAF komen verschillende toonaangevende bedrijven en organisaties. Een voorbeeld daarvan is Kaplan; één van de grootste onderwijs organisaties met een enorme diversiteit aan opleidingen en cursussen. Net als Kaplan zullen er veel universiteiten, scholen en andere organisaties aanwezig zijn op de XAF. Allemaal hebben ze in ieder geval één ding gemeen: Buitenland.

Voor een lijst met alle exposanten kun je kijken op de deelnemers pagina van XAF. Hier kun je ook een korte samenvatting over de bedrijven lezen.

Kom je 8 april een kijkje nemen? Meld je dan aan op de XAF website. Tickets zijn gratis, maar wel verplicht. Naast het aanmelden op de website van de XAF beurs, kun je jezelf 8 april ook nog aanmelden bij de deur.

Kijk voor meer informatie op http://www.xperienceabroad.nl/